Τρόποι Πληρωμής

 

Μέσω Χρεωστικής ή Πιστωτικής κάρτας

 

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με χρέωση πιστωτικής (Visa, Mastercard, Diners και American Express) είτε χρεωστικής είτε προπληρωμένης κάρτας εκδόσεως ανεγνωρισμένης Ελληνικής ή αλλοδαπής Τράπεζας, την οποία αποδέχεται προς συναλλαγή η ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ. Η εξόφληση γίνεται εφάπαξ ή με άτοκων χρέωση δόσεων, από 2 έως και 6, αναλόγως ποσού με τις πιστωτικές κάρτες τύπου Visa, Mastercard, Diners,Maestro,Discover,American Express και επισης η δυνατότητα πληρωμης με την χρηση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Έχετε τη δυνατότητα να συμφωνήσετε εξόφληση από 2 έως 6 άτοκες δόσεις, εφόσον η κάρτα σας υποστηρίζει τον επιλεγμένο αριθμό δόσεων. Οι δόσεις προσφέρονται σύμφωνα με την παρακάτω κλίμακα:

  • Για αγορές άνω των 150 ευρώ δυνατότητα εξόφλησης έως και 6 άτοκες δόσεις

 

 

Με αντικαταβολή

 

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις μέσω αντικαταβολής δηλαδή με την καταβολή του οφειλομένου ποσού στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη, διανομέα της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ κατά την παράδοση των πωληθέντων στον δηλωθέντα στην παραγγελία, τόπο παράδοσης. Σε περίπτωση συνολικού τιμήματος πώλησης (συμπεριλαμβανομένων εξόδων αποστολής και λοιπών επιβαρύνσεων) ποσού μεγαλυτέρου των € 1000 η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ έχει τη διακριτική ευχέρεια να ζητήσει την προκαταβολή μέρους του τιμήματος για την έναρξη εκτέλεσης της πώλησης είτε με καταβολή μετρητών σε τραπεζικό λογαριασμό είτε με την χρέωση πιστωτικής κάρτας του πελάτη, σε περίπτωση δε άρνησης του πελάτη να καταβάλει το ποσό της οριζομένης προκαταβολής, δικαιούται να απόσχει από την έναρξη εκτέλεσης των υποχρεώσεών της από την πώληση έως ότου συμμορφωθεί ο πελάτης προς την αξίωση αυτή. Αυτό ισχύει ιδίως, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, σε περιπτώσεις που κάποιο ή κάποια από τα πωλούμενα προϊόντα απαιτείται να παραγγελθούν από προμηθευτή. Για όλες τις πωλήσεις με καταβολή του τιμήματος με αντικαταβολή, η επιβεβαίωση και αποδοχή της παραγγελίας γίνεται όπως σε όλες τις περιπτώσεις εγγράφως (ηλεκτρονική αλληλογραφία – e mail) αλλά στην περίπτωση αυτή, επιπρόσθετα γίνεται και τηλεφωνική επιβεβαίωση, απευθείας με τον πελάτη. Επίσης σε περίπτωση που για την αγορά ζητείται έκδοση τιμολογίου (πώληση σε επιτηδευματία) η αντικαταβολή δεν είναι δυνατόν να υπερβαίνει το ποσό των 500 ευρώ συνολικά.

 

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις στους παρακάτω αριθμούς τράπεζας:

  • Eurobank  GR6402602990000040201034717
  • Εθνική      GR9801104610000046141203888
  • Alpha       GR0601406400640002330001480

 

Κατά την κατάθεση θα πρέπει ο πελάτης να καταθέσει ολόκληρο το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνίες, προσθέτοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του και τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας. Το καταθετήριο θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στην διεύθυνση info@xmarket.gr.Μόλις φανεί η εξόφληση του ποσού σε μια από τις παραπάνω τράπεζες θα σταλούν άμεσα τα διαθέσιμα προϊόντα. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

 Τηλέφωνο: 2241087050  Email : info@xmarket.gr